Voorgerechten / Sharing
-
Calamares / tartaar 17,00
-
Italiaans bord 24,00
Tapenade van olijven / parmaham / bruschetta met parmezaan / burrata met basilicum en tomaat
-
Dierendonck croquettes 16,00
-
Parmaham met bruschetta 22,00
-
Kibbeling 17,00
remoulade
-
Pasta Napoli 21
Mosselen - venusschelpen
-
Kikkerbillen 18
La badiane (ricard) / in de look / van het hus

Hoofdgerechten

-
Entrecôte Hereford 38
Met saus naar keuze en slaatje
-
Pasta vongolé 28
look / peterselie / sjalot
-
Bouillabaisse Boskouter 34
-
Pasta Napoli 28,50
Mosselen - venusschelpen
-
Stoofpotje van konijenbil 28
rösti
-
Mosselen natuur 31,50
-
Mosselen 32,50
Look / lookroom / provençale / witte wijn / curry
-
Paling 36
Met gebakken sjalot en tartaar / In 't groen / provençale / Met room en champignons