lunch & maandMenu's

Lunch menu

12 - 13 - 14 juni

Tomatensoep
~
Steak met champignonsaus, sla en frietjes
~
Koffie

Prijs lunch: €26

Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze nieuwe menu:

Menu Boskouter

Aperolspritz of Nonaspritz met amuse van de chef

~

Italiaans geïnspireerd sharingbord van de chef 

~

Cote à l’os met frietjes, slaatje en saus naar keuze  

~

Dame blanche

 

Prijs:

Menu voor 2 personen: €110

Menu DECEMBER & feestdagen

TE VERKRIJGEN (TOT 2 JANUARI)


Hapjes van de chef vergezeld van bubbels*

~

Carpaccio mi-cuit van tonijn / sesam-sojasaus / wasabimayonaise / gebrande pistache 
of
Carpaccio  mi-cuit van everzwijn / jeneverbesmayonaise / gemarineerde bietjes / chips van pastinaak 

~

Fazant “Fine Champagne” / witloof / structuren van knolselder / dragonolie / aardappelchurrros 
of
Vis van de chef, familie van de zeebaars / aardappelmousseline / knolselder / tuinkruiden 

~

Mouse van mokka met crumble van speculoos 

Optioneel: Geselecteerde kazen van raffinaderij Goossens / vijg / walnoten / brioche (supplement 6 euro)

Prijs:

Menu: €59
(*) Menu met bubbels: €65
Menu met aangepaste wijnen: +€16

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in.

Schrijf je hier in
voor onze nieuwsbrief!