lunch & maandMenu's

Lunch 12 - 13 - 14 januari

Paté van wild met uienconfituur
~
Vis van de chef
~
Koffie

€20 euro

Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze wildmenu:

Menu Boskouter

Glaasje cava vergezeld van amuse van de chef 

Voorgerecht keuze uit:

Carpaccio “Grandeur” van gerijpt vlees met vinaigrette van bloedappelsien 


Zeetongrolletjes met prei, scampi en bieslooksausje

Hoofdgerecht keuze uit:

Gebakken zeebaars met salsa van paprika, infusie van basilicum en puree


Parelhoenfilet met wintergroentjes, roomsausje en gratin

Dessert

Panna cotta met crumble van kletskoppen

Prijs

Menu: 49 euro
Met bubbels: 55 euro
Met aangepaste wijnen: + 15 euro
(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerech

ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in.

Schrijf je hier in
voor onze nieuwsbrief!