lunch & maandMenu's

Lunch menu

28 - 29 februari
1 maart

Tomatensoep
~
Gegratineerde witloofrolletjes met puree
~
Koffie

Prijs lunch: €26

Terug van weggeweest!

Pasta Napoli 

Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze nieuwe menu:

Menu Boskouter

Aperitief van het huis(*) met amuse van de chef

~

Wortelvelouté afgewerkt met krokante ham

of 

Kalfzwezerikkroketten met gebakken champignons

~

Kalfsfilet met een honing-tijmsausje  en gratin

of 

Kabeljauw met een graanmosterdsausje en puree 

~

Panna cotta van witte chocolade afgewerkt met rood fruit

Prijs:

Menu: €59
(*)Menu met aperitief van het huis: €66
Menu met aangepaste wijnen: +€24

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

Menu DECEMBER & feestdagen

TE VERKRIJGEN (TOT 2 JANUARI)


Hapjes van de chef vergezeld van bubbels*

~

Carpaccio mi-cuit van tonijn / sesam-sojasaus / wasabimayonaise / gebrande pistache 
of
Carpaccio  mi-cuit van everzwijn / jeneverbesmayonaise / gemarineerde bietjes / chips van pastinaak 

~

Fazant “Fine Champagne” / witloof / structuren van knolselder / dragonolie / aardappelchurrros 
of
Vis van de chef, familie van de zeebaars / aardappelmousseline / knolselder / tuinkruiden 

~

Mouse van mokka met crumble van speculoos 

Optioneel: Geselecteerde kazen van raffinaderij Goossens / vijg / walnoten / brioche (supplement 6 euro)

Prijs:

Menu: €59
(*) Menu met bubbels: €65
Menu met aangepaste wijnen: +€16

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in.

Schrijf je hier in
voor onze nieuwsbrief!