lunch & maandMenu's

Lunch menu

15 - 16 - 17 januari

Bordje paté

Wildstoofpotje met kroketten

Koffie

  Prijs lunch: €28

Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze nieuwe menu:

Menu Boskouter

Aperol Spritz of Nona Spritz 

Amuse van de chef

~

Italiaans geïnspireerd sharingbord van de chef 

~

Côte à l’os met saus naar keuze, sla en frietjes  

~

Dame blanche 

Prijs:

Menu: 59€ per persoon

Menu vanaf januari

Als aperitief glaasje bubbels met amuse van de chef

~

Voorgerecht keuze uit:
Soep van boschampignons afgewerkt met een toefje vers opgeklopte room
of
Raviolini afgewerkt met truffel, parmaham en boschampignons

~

Hoofdgerecht keuze uit:
Hertenkalffilet met een zalfje van wortel-butternut met gratinaardappelen
of
Kabeljauwhaasje met een kreeftensausje, seizoensgroenten en puree

~

Dessert:
Warme liefde met verse slagroom

Prijs:
76 euro per persoon

Menu DECEMBER & feestdagen

TE VERKRIJGEN (TOT 2 JANUARI)


Hapjes van de chef vergezeld van bubbels*

~

Carpaccio mi-cuit van tonijn / sesam-sojasaus / wasabimayonaise / gebrande pistache 
of
Carpaccio  mi-cuit van everzwijn / jeneverbesmayonaise / gemarineerde bietjes / chips van pastinaak 

~

Fazant “Fine Champagne” / witloof / structuren van knolselder / dragonolie / aardappelchurrros 
of
Vis van de chef, familie van de zeebaars / aardappelmousseline / knolselder / tuinkruiden 

~

Mouse van mokka met crumble van speculoos 

Optioneel: Geselecteerde kazen van raffinaderij Goossens / vijg / walnoten / brioche (supplement 6 euro)

Prijs:

Menu: €59
(*) Menu met bubbels: €65
Menu met aangepaste wijnen: +€16

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in.

Schrijf je hier in
voor onze nieuwsbrief!