lunch & maandMenu's
Lunch menu
15 - 16 - 17 januari
–
Wildstoofpotje met kroketten
–
Koffie
Prijs lunch: €28
Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze nieuwe menu:
Menu Boskouter
Aperol Spritz of Nona Spritz
Amuse van de chef
~
Italiaans geïnspireerd sharingbord van de chef
~
Côte à l’os met saus naar keuze, sla en frietjes
~
Dame blanche
Prijs:
Menu: 59€ per persoon
Menu vanaf januari
Als aperitief glaasje bubbels met amuse van de chef
~
Voorgerecht keuze uit:
Soep van boschampignons afgewerkt met een toefje vers opgeklopte room
of
Raviolini afgewerkt met truffel, parmaham en boschampignons
~
Hoofdgerecht keuze uit:
Hertenkalffilet met een zalfje van wortel-butternut met gratinaardappelen
of
Kabeljauwhaasje met een kreeftensausje, seizoensgroenten en puree
~
Dessert:
Warme liefde met verse slagroom
Prijs:
76 euro per persoon
Menu DECEMBER & feestdagen
TE VERKRIJGEN (TOT 2 JANUARI)
Hapjes van de chef vergezeld van bubbels*
~
Carpaccio mi-cuit van tonijn / sesam-sojasaus / wasabimayonaise / gebrande pistache
of
Carpaccio mi-cuit van everzwijn / jeneverbesmayonaise / gemarineerde bietjes / chips van pastinaak
~
Fazant “Fine Champagne” / witloof / structuren van knolselder / dragonolie / aardappelchurrros
of
Vis van de chef, familie van de zeebaars / aardappelmousseline / knolselder / tuinkruiden
~
Mouse van mokka met crumble van speculoos
Optioneel: Geselecteerde kazen van raffinaderij Goossens / vijg / walnoten / brioche (supplement 6 euro)
Prijs:
Menu: €59
(*) Menu met bubbels: €65
Menu met aangepaste wijnen: +€16
(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)