lunch & maandMenu's

LUNCH
22 - 23 - 24 maart

Groentensoep
~
Texaanse steak met pepersaus, sla en frietjes
~
Koffie

Prijs: €23

Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze nieuwe menu:

Menu Boskouter

Aperitief van het huis(*) met amuse van de chef

~

Vitello tonnato
of 
Gerookte zalm op klassieke wijze 

~

Kabeljauwhaasje met jonge prei en pastinaak in een Chardonnaysausje 
of
Lamskroontje met een graanmosterdsaus en gratinaardappel 

~

Coupe harlekijn 
pistache-vanille-caramel-nootjes 

Prijs:

Menu: €58
(*)Menu met aperitief van het huis: €64
Menu met aangepaste wijnen: +€18

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

Menu DECEMBER & feestdagen

TE VERKRIJGEN (TOT 2 JANUARI)


Hapjes van de chef vergezeld van bubbels*

~

Carpaccio mi-cuit van tonijn / sesam-sojasaus / wasabimayonaise / gebrande pistache 
of
Carpaccio  mi-cuit van everzwijn / jeneverbesmayonaise / gemarineerde bietjes / chips van pastinaak 

~

Fazant “Fine Champagne” / witloof / structuren van knolselder / dragonolie / aardappelchurrros 
of
Vis van de chef, familie van de zeebaars / aardappelmousseline / knolselder / tuinkruiden 

~

Mouse van mokka met crumble van speculoos 

Optioneel: Geselecteerde kazen van raffinaderij Goossens / vijg / walnoten / brioche (supplement 6 euro)

Prijs:

Menu: €59
(*) Menu met bubbels: €65
Menu met aangepaste wijnen: +€16

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in.

Schrijf je hier in
voor onze nieuwsbrief!