lunch & maandMenu's

lunch 22 - 23 - 24 november

Duo van wildpaté / uienconfituur / notenslaatje
~
Varkenshaasje / blackwellsaus / witloofslaatje / frietjes
~
Koffie

€22

Naast onze wekelijkse lunches is er ook onze nieuwe menu:

Menu Boskouter

Amuse van de chef

~

Duo van wildpaté / vijg / notenslaatje / brioche / pastinaakcrème
of
Soepje van boschampignons / croutons / spekjes / peterselieolie

~

Stoofpotje van hert – Cox appel – veenbessen – witloof – pompoencrème – aardappelchurros
of
Kabeljauw / persillade / graanmosterd / puree van prei met zure room

~

Walnotenchocoladetaart – dulce de leche – bosvruchten – vanillebourbonijs

Prijs:


Menu: €58
(*)Menu met aperitief van het huis: €64
Menu met aangepaste wijnen: +€16

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

Menu feestdagen

Te verkrijgen van 30 november tot 2 januari

Opgelet! tijdens de kerstperiode zijn we
open t.e.m. vrijdag 23 en
gesloten op zaterdag 24 en zondag 25 december
alsook 31 januari.

Hapjes van de chef vergezeld van bubbels*

~

Carpaccio mi-cuit van tonijn / sesam-sojasaus / wasabimayonaise / gebrande pistache 
of
Carpaccio  mi-cuit van everzwijn / jeneverbesmayonaise / gemarineerde bietjes / chips van pastinaak 

~

Fazant “Fine Champagne” / witloof / structuren van knolselder / dragonolie / aardappelchurrros 
of
Vis van de chef, familie van de zeebaars / aardappelmousseline / knolselder / tuinkruiden 

~

Mouse van mokka met crumble van speculoos 

Optioneel: Geselecteerde kazen van raffinaderij Goossens / vijg / walnoten / brioche (supplement 6 euro)

Prijs:

Menu: €59
(*) Menu met bubbels: €65
Menu met aangepaste wijnen: +€16

(Aangepaste wijnen worden geserveerd vanaf het voorgerecht)

ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je hier in.

Schrijf je hier in
voor onze nieuwsbrief!